Oprustningen fortsætter: Real Madrid gafler vigtig Atlético Madrid-spiller

KentiRobles atlmadrid

I dag overgår CD Tacón til Real Madrid Femenino, hvilket betyder, at Real Madrid, officielt, kommer til at stå med sit første kvindehold i klubbens historie.

Der er store ting i støbeskeen, og man skulle allerede have aftaler forhandlet på plads med flere dygtige spillere med stor erfaring fra LaLiga Iberdrola, og helt som ventet bliver det med David Aznar i spidsen for projektet efter en hæderlig sæson med CD Tacón. 

Den spanske sportsavis Marca mener at vide, at en af Real Madrid Femeninos forstærkninger til den kommende sæson bliver Atlético Madrids 29-årige mexicanske forsvarsspiller, Kenti Robles.

Robles har ifølge Marca afvist at forlænge sin kontrakt med Los Rojiblancos, ligesom hun også skulle have afvist Manchester City i samme omgang. 

Den 29-årige forsvarsspiller kommer med stor erfaring i bagagen. Hun har således Champions League-fodbold med Barcelona, og så har hun været med til at vinde LaLiga Iberdrola hele fem gange med to forskellige hold, ligesom hun også har fire pokal-titler med sig i bagagen fra sine forskellige ophold i spansk fodbold. 

Log-på for at kommentere


Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #1 1 måned 1 uge siden

Mølbat skrev:

Ramos4 skrev:

Mølbat skrev:

Fondo_Sur skrev:

Mølbat skrev: Tænk at det for nogle kan være så svært bare at scrolle videre, hvis man ikke er interesseret i en nyhed...
Der er ingen, som tvinger nogen til at læse noget her på siden, men at forvente, at bestemte nyheder fjernes pga. sit eget ‘bias’ mod kvindefodbold, og så derefter blive pigesur over, at man ikke bliver lyttet til, synes jeg godt nok, er rimelig pinligt.


Intet du skrev der er sandt, men tillykke med opbakningen fra redaktionen.

1) Man kan ikke “bare scrolle videre”, da man allerede er endt i artiklen via click-bait. Artikler om kvindefodbold, der giver sig ud for at være om vor elskede Real Madrid C.F.
Edit: Eller ud fra Longwinds indlæg have tilstrækkeligt mange hjerneceller og gætte, at nyheden handler om et nyt talent til RM Castilla, der er hentet fra Atletico.

2) Der er ikke nogen, der tvinger nogen til noget. Hvis man som læser er utilfreds med måden det fungerer på, så finder læseren bare andre platforme. Derfor bør en redaktion ud fra egne interesser også lytte til kritikere.

3) Jeg håber, at står klart for dig, at sådan en som jeg ikke er “pigesur” eller hvad faen man ellers kunne beskylde en for i dette ligestillings-minefelt.

God aften til dig, Mølbat.


Okay:

1) Real Madrids kvindehold er også en del af Real Madrid Club de Fútbol. At du så tydeligvis har et problem med kvindefodbold, gør det ikke mindre sandt.

2) Som du selv skriver, er du ikke blevet tvunget ind i noget. Du har selv trykket på artiklen, og den var tydeligvis ikke noget for dig. Hint: Knappen “Tilbage” findes. Benyt den lige så tosset, du vil.
Den berettigelse, som nogle mennesker føler om, at alt i denne verden absolut skal være rettet specielt mod dem, begriber jeg ikke.
Madridista skriver også om kvindefodbold -> Nogle mennesker kan godt lide kvindefodbold -> Andre kan ikke lide det -> Dem, der ikke kan lide det, føler sig pludselig truffet over, at et medie dækker kvindefodbold på lige fod med herrefodbold i form af overskrifter, der ikke indikerer om de handler om herre- eller kvindeholdet, og kræver det nu stoppet. Du kan forhåbentlig godt selv se, hvor barnligt det ser ud.

3) “Ligestillings-minefelt”... really? Og jo, det skriger langt væk af at være pigesur.

God nat.


Det er virkelig dårlig stil at kritisere folk for "tydeligvis at have et problem med kvindefodbold" når alle der har kritiseret artiklen tydeligt har påpeget, at det 1) handler om clickbait effekten og 2) handler om at hverken basket, rulleskøjtehockey eller åbenbart kvindefodbold interesserer dem.

Jeg er sådan set enig med dem, der har det på den måde, må jeg indrømme. Clickbait er forfærdeligt, men omvendt kan jeg sagtens se igennem fingre med det, hvis det blot sker en gang i mellem. Det vil dog derudover også blive meget uoverskueligt hvis alle artikler om kvindeholdet bliver blandet sammen med herreholdet uden nogen indikator for hvad der handler om hvad. "Real Madrid tabte i weekenden - Real Madrid vandt i wekkenden." Så må man jo klikke på begge nyheder og få svaret på hvilket hold der præsterede hvad ;) Det lyder ikke super smart tænker jeg.

Slutteligt er det rimelig komisk at du bruger udtrykket "pigesur" for at nedgøre en anden mands holdning - når du samtidig åbenbart er åh så frelst og feministisk ;) Skal vi ikke undlade at kalde folk pigesure så? Det støtter hvert fald slet ikke nogen ligestillings issues, hverken her eller i den virkelige verden.

Edit: Men selvfølgelig skal verdens største klub også have et kvindehold, det er klart. Og siden her må skrive lige så mange artikler de vil om dem. Men hvis man på forsiden af Madridista.dk kan se 5 overskrifter med "Madrid vandt - Madrid tabte - Madrid spillede uafgjort - Madrid vandt stort - Madrid rykkede ned" og så selv skal gætte på hvad der var førsteholdet og hvad der var Castilla, kvindehold, U21, U19, U14 osv. så synes jeg ikke det gør noget positivt for nogen.


- Når der bliver skrevet, at Real Madrids kvindehold intet har med Real Madrid C.F. at gøre, og at hele det her er et stort ligestillings-minefelt, så indikerer det IMO, at brugeren har et rimelig klart ‘bias’ mod kvindefodbold. Det kan selvfølgelig gemmes bag clickbait-argumentet, men jeg har nu på fornemmelsen, at det er den bagvedliggende grund til, at man er utilfreds med pludselig at skulle læse nyheder om kvindefodbold her på siden. Følger jeg selv tæt med i kvindefodbold? Nej. Men jeg får ikke et sammenbrud, bare fordi jeg kom til at trykke på en artikel, der ikke omhandlede herreholdet.
- I stedet for “pigesur”, så tillad mig at bruge ordet mopset. Håber det er tilfredsstillende?
- “Frelst”... åh gud. Kald det, hvad du vil.

(Mht. clickbait-argumentet så er det længere oppe i tråden gjort klart, at der fulgte et billede af kvindelige fodboldspillere med artiklen. Hvis man så stadig går ind på den i den tro, at den handler om herreholdet, er det vel ikke madridistas problem.
Går du ind på artiklen fra madridistas forside, hvor artiklen måske ikke har været en af de to øverste, og hvor man dermed ikke kan se billedet, kan du jo bare lynhurtigt gå tilbage igen. Eller som tidligere nævnt ‘scrolle’ videre ned til de næste nyheder. At gå så meget i selvsving over at være kommet til at gå ind på en nyhed om kvindeholdet synes jeg er en slem overreaktion).


Tror du seriøst at nogen har set et billede af en kvindelig fodboldspiller, og så stadig tænkt det var en artikel om herreholdet? Er du seriøs?

Selvfølgelig har man tilgået nyheden fra forsiden, hvor der intet billede var.

Dit argument om at man "bare" kan trykke tilbage, giver jo stadig ikke meget mening. Som jeg skrev tidligere, så kan jeg sgu godt leve med en frisk clickbait fra tid til anden - det er man så vant til i medierne nu - men du kan vel se uoverskueligheden i, at alle nyheder om samtlige hold og sportsgrene bliver smidt i én bunke uden mulighed for at gætte på forhånd, hvilket hold det handler om, vil være utrolig uoverskueligt og irriterende for mange brugere.

Det virker generelt som en dum måde, at gøre folk interesserede i kvindefodbold på, ved at snyde dem til at læse om det. Det giver den stik modsatte virkning, det kan jeg godt garantere.
BBB svaret på emne: #2 1 måned 1 uge siden

Daniel skrev: Hvad synes I egentlig om den forestående oprustning af Kenti Robles?


Jeg har det lidt underligt med det. Det går på, at Atletico gerne ville beholde hende, men de formåede ikke at forlænge med, selvom de har haft lang tid til det. Det er for mig et plus. Jeg har det underligt med det, fordi det ligner at vi stadig forsøger at skabe et hold af spillere, som alle har haft kontraktudløb. Det må være ret specielt for Kenti at komme til et hold, der ikke er godt nok til at konkurrere med toppen, når hun har været vant til at spille 15-20 kampe per sæson for Barca og Atletico. 15-20 kampe virker i øvrigt ikke voldsomt for en "vigtig" spiller. Der er vel ingen af os, der vil betegne Rodrygo som en vigtig spiller for herreholdet?

Men hvis ret skal være ret, så er det heller ikke nødvendigvis højre back, hvor alle pengene skal bruges.

Ift. resten af debatten herinde så var det ret tydeligt for mig, at den vigtige spiller ikke var Saul. For det første har herreholdet ingen købt (så oprustningen kan ikke fortsætte) for det andet ville en "vigtig Atletico spiller" blive nævnt ved navn. En ungdomsspiller er ikke vigtig.
Jeg er dog stadig enig med dem, der hader clickbait. Hvis overskriften havde været "Oprustning: Real Madrid gafler vigtig Getafe-spiller", så havde jeg været mere i tvivl.

Har vi det mandlige eksempel på Kenti? En spiller der har været i Espanyol, Barcelona, Atletico og Real Madrid? Hun virker ikke umiddelbart bange for klubrivaliseringer :-)
DeLaRed svaret på emne: #3 1 måned 1 uge siden
Vi kan alle forstå at det kræver lidt Computer kræft at installere et Billede af Legenden Helguera på forsiden, så ingen stress, glæder os bare alle sammen til at se det endelige resultat ;)
Administrationen's profilbillede
Administrationen svaret på emne: #4 1 måned 1 uge siden
Vi er ved at tjekke layout...........det har været bedre......
DeLaRed svaret på emne: #5 1 måned 1 uge siden
Ja @Dios har ret, hvad sker der for layoutet idag, troede det var min 3310 der var noget galt med ;)
Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #6 1 måned 1 uge siden
@Administrationen.

2) Vi vil gerne være med til at forsøge at tydeliggøre emnet i vores artikler i overskriftsfeltet, hvilket vi i forvejen lykkes med i langt størstedelen af vores mange nyheder.


Tænk engang, at det tog hele 7 indlæg fra enten personen bag administrationens profil og @Daniel at skrive dette. I stedet taber @Daniel fuldstændig sutten, og sorry to say, men bliver fantastisk pigefornærmet over kritik. Jeg bakker fuldstændig op omkring jeres dedikation til alt der omhandler Real Madrid, og jer tror ikke der er én bruger herinde, som ikke er taknemmelig for jeres arbejde. Udfra @Daniel's sarkastiske indlæg om, at det var med fuld overlæg at levere en clickbait overskrift, så ville det nemmeste jo lige at sige det nok var en smutter, eller andet. For jeg mindes ikke, at nogen artikler har været med misvisende overskrifter, så det var nok bare en smutter, og så ville den faktisk være lukket allerede der.

Mit point of view, så er jeg pisse hamrende ligeglad med basketball, kvindefodbold, Castilla holdet eller om Courtois har købt en fodboldklub. Jeg skal hverken diktere eller andet, men det er rart, at man selv har muligheden for at læse overskriften, for derefter at vurdere om det er noget man har interesse for og så klikke på artiklen. Var det ikke bare det? Jo det var så. Alligevel tog det 7 indlæg, og det synes jeg er rigtig øv.

Ellers skide godt arbejde, og i gør et uundværligt stykke arbejde. Om det så omhandler kvindefodbold eller podcast, så er det fantastisk.

BTW: Hvad sker der egentlig med udseendet? Er der ved at komme nyt design, eller er det en fejl? :)
Administrationen's profilbillede
Administrationen svaret på emne: #7 1 måned 1 uge siden
Vi skal have lukket emnet, for der er egentlig ikke noget at diskutere:

1) Det vil aldrig blive en mulighed, at brugerne dikterer hvilke nyheder, der kommer op på Madridista.dk - den opgave ligger suverænt ved skribenterne og kun skribenterne. Kan man ikke leve med den løsning, så er der desværre ingen anden udvej end at finde sine Real Madrid-nyheder et andet sted. Den afgørelse ligger til gengæld suverænt hos jer.

2) Vi vil gerne være med til at forsøge at tydeliggøre emnet i vores artikler i overskriftsfeltet, hvilket vi i forvejen lykkes med i langt størstedelen af vores mange nyheder.

Hermed kan vi vist vende tilbage til, at Real Madrid Femenino har været på spillerjagt hos Atlético Madrid og hentet Robles.
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #8 1 måned 1 uge siden

- Når der bliver skrevet, at Real Madrids kvindehold intet har med Real Madrid C.F. at gøre, og at hele det her er et stort ligestillings-minefelt, så indikerer det IMO, at brugeren har et rimelig klart ‘bias’ mod kvindefodbold. Det kan selvfølgelig gemmes bag clickbait-argumentet, men jeg har nu på fornemmelsen, at det er den bagvedliggende grund til, at man er utilfreds med pludselig at skulle læse nyheder om kvindefodbold her på siden.


Sikke en flot stråmand du har lavet af mig.
Mølbat's profilbillede
Mølbat svaret på emne: #9 1 måned 1 uge siden

Ramos4 skrev:

Mølbat skrev:

Fondo_Sur skrev:

Mølbat skrev: Tænk at det for nogle kan være så svært bare at scrolle videre, hvis man ikke er interesseret i en nyhed...
Der er ingen, som tvinger nogen til at læse noget her på siden, men at forvente, at bestemte nyheder fjernes pga. sit eget ‘bias’ mod kvindefodbold, og så derefter blive pigesur over, at man ikke bliver lyttet til, synes jeg godt nok, er rimelig pinligt.


Intet du skrev der er sandt, men tillykke med opbakningen fra redaktionen.

1) Man kan ikke “bare scrolle videre”, da man allerede er endt i artiklen via click-bait. Artikler om kvindefodbold, der giver sig ud for at være om vor elskede Real Madrid C.F.
Edit: Eller ud fra Longwinds indlæg have tilstrækkeligt mange hjerneceller og gætte, at nyheden handler om et nyt talent til RM Castilla, der er hentet fra Atletico.

2) Der er ikke nogen, der tvinger nogen til noget. Hvis man som læser er utilfreds med måden det fungerer på, så finder læseren bare andre platforme. Derfor bør en redaktion ud fra egne interesser også lytte til kritikere.

3) Jeg håber, at står klart for dig, at sådan en som jeg ikke er “pigesur” eller hvad faen man ellers kunne beskylde en for i dette ligestillings-minefelt.

God aften til dig, Mølbat.


Okay:

1) Real Madrids kvindehold er også en del af Real Madrid Club de Fútbol. At du så tydeligvis har et problem med kvindefodbold, gør det ikke mindre sandt.

2) Som du selv skriver, er du ikke blevet tvunget ind i noget. Du har selv trykket på artiklen, og den var tydeligvis ikke noget for dig. Hint: Knappen “Tilbage” findes. Benyt den lige så tosset, du vil.
Den berettigelse, som nogle mennesker føler om, at alt i denne verden absolut skal være rettet specielt mod dem, begriber jeg ikke.
Madridista skriver også om kvindefodbold -> Nogle mennesker kan godt lide kvindefodbold -> Andre kan ikke lide det -> Dem, der ikke kan lide det, føler sig pludselig truffet over, at et medie dækker kvindefodbold på lige fod med herrefodbold i form af overskrifter, der ikke indikerer om de handler om herre- eller kvindeholdet, og kræver det nu stoppet. Du kan forhåbentlig godt selv se, hvor barnligt det ser ud.

3) “Ligestillings-minefelt”... really? Og jo, det skriger langt væk af at være pigesur.

God nat.


Det er virkelig dårlig stil at kritisere folk for "tydeligvis at have et problem med kvindefodbold" når alle der har kritiseret artiklen tydeligt har påpeget, at det 1) handler om clickbait effekten og 2) handler om at hverken basket, rulleskøjtehockey eller åbenbart kvindefodbold interesserer dem.

Jeg er sådan set enig med dem, der har det på den måde, må jeg indrømme. Clickbait er forfærdeligt, men omvendt kan jeg sagtens se igennem fingre med det, hvis det blot sker en gang i mellem. Det vil dog derudover også blive meget uoverskueligt hvis alle artikler om kvindeholdet bliver blandet sammen med herreholdet uden nogen indikator for hvad der handler om hvad. "Real Madrid tabte i weekenden - Real Madrid vandt i wekkenden." Så må man jo klikke på begge nyheder og få svaret på hvilket hold der præsterede hvad ;) Det lyder ikke super smart tænker jeg.

Slutteligt er det rimelig komisk at du bruger udtrykket "pigesur" for at nedgøre en anden mands holdning - når du samtidig åbenbart er åh så frelst og feministisk ;) Skal vi ikke undlade at kalde folk pigesure så? Det støtter hvert fald slet ikke nogen ligestillings issues, hverken her eller i den virkelige verden.

Edit: Men selvfølgelig skal verdens største klub også have et kvindehold, det er klart. Og siden her må skrive lige så mange artikler de vil om dem. Men hvis man på forsiden af Madridista.dk kan se 5 overskrifter med "Madrid vandt - Madrid tabte - Madrid spillede uafgjort - Madrid vandt stort - Madrid rykkede ned" og så selv skal gætte på hvad der var førsteholdet og hvad der var Castilla, kvindehold, U21, U19, U14 osv. så synes jeg ikke det gør noget positivt for nogen.


- Når der bliver skrevet, at Real Madrids kvindehold intet har med Real Madrid C.F. at gøre, og at hele det her er et stort ligestillings-minefelt, så indikerer det IMO, at brugeren har et rimelig klart ‘bias’ mod kvindefodbold. Det kan selvfølgelig gemmes bag clickbait-argumentet, men jeg har nu på fornemmelsen, at det er den bagvedliggende grund til, at man er utilfreds med pludselig at skulle læse nyheder om kvindefodbold her på siden. Følger jeg selv tæt med i kvindefodbold? Nej. Men jeg får ikke et sammenbrud, bare fordi jeg kom til at trykke på en artikel, der ikke omhandlede herreholdet.
- I stedet for “pigesur”, så tillad mig at bruge ordet mopset. Håber det er tilfredsstillende?
- “Frelst”... åh gud. Kald det, hvad du vil.

(Mht. clickbait-argumentet så er det længere oppe i tråden gjort klart, at der fulgte et billede af kvindelige fodboldspillere med artiklen. Hvis man så stadig går ind på den i den tro, at den handler om herreholdet, er det vel ikke madridistas problem.
Går du ind på artiklen fra madridistas forside, hvor artiklen måske ikke har været en af de to øverste, og hvor man dermed ikke kan se billedet, kan du jo bare lynhurtigt gå tilbage igen. Eller som tidligere nævnt ‘scrolle’ videre ned til de næste nyheder. At gå så meget i selvsving over at være kommet til at gå ind på en nyhed om kvindeholdet synes jeg er en slem overreaktion).
Daniel's profilbillede
Daniel svaret på emne: #10 1 måned 1 uge siden
Hvad synes I egentlig om den forestående oprustning af Kenti Robles?
Sahinovic's profilbillede
Sahinovic svaret på emne: #11 1 måned 1 uge siden

Mølbat skrev: at bestemte nyheder fjernes pga. sit eget ‘bias’ mod kvindefodbold

Mølbat skrev: At du så tydeligvis har et problem med kvindefodbold

Det er et tragisk forsøg på at fremprovokere noget, der overhovedet ikke eksisterer herinde i tråden. Der er ikke én bruger der har ytret sig nedladende om kvindefodbold, blot at clickbait-nyhederne omkring dem ikke interessere dem. Tydeliggør gerne det citat der beviser det modsatte, for dem har du tilsyneladende fået øje på.

Nu er @Ramos4 selv inde på det, og vi er ude på et sidespor, men kunne ikke lade vær.
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #12 1 måned 1 uge siden

Mølbat skrev:

Fondo_Sur skrev:

Mølbat skrev: Tænk at det for nogle kan være så svært bare at scrolle videre, hvis man ikke er interesseret i en nyhed...
Der er ingen, som tvinger nogen til at læse noget her på siden, men at forvente, at bestemte nyheder fjernes pga. sit eget ‘bias’ mod kvindefodbold, og så derefter blive pigesur over, at man ikke bliver lyttet til, synes jeg godt nok, er rimelig pinligt.


Intet du skrev der er sandt, men tillykke med opbakningen fra redaktionen.

1) Man kan ikke “bare scrolle videre”, da man allerede er endt i artiklen via click-bait. Artikler om kvindefodbold, der giver sig ud for at være om vor elskede Real Madrid C.F.
Edit: Eller ud fra Longwinds indlæg have tilstrækkeligt mange hjerneceller og gætte, at nyheden handler om et nyt talent til RM Castilla, der er hentet fra Atletico.

2) Der er ikke nogen, der tvinger nogen til noget. Hvis man som læser er utilfreds med måden det fungerer på, så finder læseren bare andre platforme. Derfor bør en redaktion ud fra egne interesser også lytte til kritikere.

3) Jeg håber, at står klart for dig, at sådan en som jeg ikke er “pigesur” eller hvad faen man ellers kunne beskylde en for i dette ligestillings-minefelt.

God aften til dig, Mølbat.


Okay:

1) Real Madrids kvindehold er også en del af Real Madrid Club de Fútbol. At du så tydeligvis har et problem med kvindefodbold, gør det ikke mindre sandt.

2) Som du selv skriver, er du ikke blevet tvunget ind i noget. Du har selv trykket på artiklen, og den var tydeligvis ikke noget for dig. Hint: Knappen “Tilbage” findes. Benyt den lige så tosset, du vil.
Den berettigelse, som nogle mennesker føler om, at alt i denne verden absolut skal være rettet specielt mod dem, begriber jeg ikke.
Madridista skriver også om kvindefodbold -> Nogle mennesker kan godt lide kvindefodbold -> Andre kan ikke lide det -> Dem, der ikke kan lide det, føler sig pludselig truffet over, at et medie dækker kvindefodbold på lige fod med herrefodbold i form af overskrifter, der ikke indikerer om de handler om herre- eller kvindeholdet, og kræver det nu stoppet. Du kan forhåbentlig godt selv se, hvor barnligt det ser ud.

3) “Ligestillings-minefelt”... really? Og jo, det skriger langt væk af at være pigesur.

God nat.


Det er virkelig dårlig stil at kritisere folk for "tydeligvis at have et problem med kvindefodbold" når alle der har kritiseret artiklen tydeligt har påpeget, at det 1) handler om clickbait effekten og 2) handler om at hverken basket, rulleskøjtehockey eller åbenbart kvindefodbold interesserer dem.

Jeg er sådan set enig med dem, der har det på den måde, må jeg indrømme. Clickbait er forfærdeligt, men omvendt kan jeg sagtens se igennem fingre med det, hvis det blot sker en gang i mellem. Det vil dog derudover også blive meget uoverskueligt hvis alle artikler om kvindeholdet bliver blandet sammen med herreholdet uden nogen indikator for hvad der handler om hvad. "Real Madrid tabte i weekenden - Real Madrid vandt i wekkenden." Så må man jo klikke på begge nyheder og få svaret på hvilket hold der præsterede hvad ;) Det lyder ikke super smart tænker jeg.

Slutteligt er det rimelig komisk at du bruger udtrykket "pigesur" for at nedgøre en anden mands holdning - når du samtidig åbenbart er åh så frelst og feministisk ;) Skal vi ikke undlade at kalde folk pigesure så? Det støtter hvert fald slet ikke nogen ligestillings issues, hverken her eller i den virkelige verden.

Edit: Men selvfølgelig skal verdens største klub også have et kvindehold, det er klart. Og siden her må skrive lige så mange artikler de vil om dem. Men hvis man på forsiden af Madridista.dk kan se 5 overskrifter med "Madrid vandt - Madrid tabte - Madrid spillede uafgjort - Madrid vandt stort - Madrid rykkede ned" og så selv skal gætte på hvad der var førsteholdet og hvad der var Castilla, kvindehold, U21, U19, U14 osv. så synes jeg ikke det gør noget positivt for nogen.
Mølbat's profilbillede
Mølbat svaret på emne: #13 1 måned 1 uge siden

Fondo_Sur skrev:

Mølbat skrev: Tænk at det for nogle kan være så svært bare at scrolle videre, hvis man ikke er interesseret i en nyhed...
Der er ingen, som tvinger nogen til at læse noget her på siden, men at forvente, at bestemte nyheder fjernes pga. sit eget ‘bias’ mod kvindefodbold, og så derefter blive pigesur over, at man ikke bliver lyttet til, synes jeg godt nok, er rimelig pinligt.


Intet du skrev der er sandt, men tillykke med opbakningen fra redaktionen.

1) Man kan ikke “bare scrolle videre”, da man allerede er endt i artiklen via click-bait. Artikler om kvindefodbold, der giver sig ud for at være om vor elskede Real Madrid C.F.
Edit: Eller ud fra Longwinds indlæg have tilstrækkeligt mange hjerneceller og gætte, at nyheden handler om et nyt talent til RM Castilla, der er hentet fra Atletico.

2) Der er ikke nogen, der tvinger nogen til noget. Hvis man som læser er utilfreds med måden det fungerer på, så finder læseren bare andre platforme. Derfor bør en redaktion ud fra egne interesser også lytte til kritikere.

3) Jeg håber, at står klart for dig, at sådan en som jeg ikke er “pigesur” eller hvad faen man ellers kunne beskylde en for i dette ligestillings-minefelt.

God aften til dig, Mølbat.


Okay:

1) Real Madrids kvindehold er også en del af Real Madrid Club de Fútbol. At du så tydeligvis har et problem med kvindefodbold, gør det ikke mindre sandt.

2) Som du selv skriver, er du ikke blevet tvunget ind i noget. Du har selv trykket på artiklen, og den var tydeligvis ikke noget for dig. Hint: Knappen “Tilbage” findes. Benyt den lige så tosset, du vil.
Den berettigelse, som nogle mennesker føler om, at alt i denne verden absolut skal være rettet specielt mod dem, begriber jeg ikke.
Madridista skriver også om kvindefodbold -> Nogle mennesker kan godt lide kvindefodbold -> Andre kan ikke lide det -> Dem, der ikke kan lide det, føler sig pludselig truffet over, at et medie dækker kvindefodbold på lige fod med herrefodbold i form af overskrifter, der ikke indikerer om de handler om herre- eller kvindeholdet, og kræver det nu stoppet. Du kan forhåbentlig godt selv se, hvor barnligt det ser ud.

3) “Ligestillings-minefelt”... really? Og jo, det skriger langt væk af at være pigesur.

God nat.
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #14 1 måned 1 uge siden

Mølbat skrev: Tænk at det for nogle kan være så svært bare at scrolle videre, hvis man ikke er interesseret i en nyhed...
Der er ingen, som tvinger nogen til at læse noget her på siden, men at forvente, at bestemte nyheder fjernes pga. sit eget ‘bias’ mod kvindefodbold, og så derefter blive pigesur over, at man ikke bliver lyttet til, synes jeg godt nok, er rimelig pinligt.


Intet du skrev der er sandt, men tillykke med opbakningen fra redaktionen.

1) Man kan ikke “bare scrolle videre”, da man allerede er endt i artiklen via click-bait. Artikler om kvindefodbold, der giver sig ud for at være om vor elskede Real Madrid C.F.
Edit: Eller ud fra Longwinds indlæg have tilstrækkeligt mange hjerneceller og gætte, at nyheden handler om et nyt talent til RM Castilla, der er hentet fra Atletico.

2) Der er ikke nogen, der tvinger nogen til noget. Hvis man som læser er utilfreds med måden det fungerer på, så finder læseren bare andre platforme. Derfor bør en redaktion ud fra egne interesser også lytte til kritikere.

3) Jeg håber, at står klart for dig, at sådan en som jeg ikke er “pigesur” eller hvad faen man ellers kunne beskylde en for i dette ligestillings-minefelt.

God aften til dig, Mølbat.
longwind's profilbillede
longwind svaret på emne: #15 1 måned 1 uge siden
Jeg tror, at det for de flestes vedkommende handler om klarheden omkring indholdet af artiklen frem for selve indholdet.

Når jeg læser "Real Madrid gafler vigtig Atletico Madrid-spiller" så ville jeg da umiddelbart forvente, at artiklen omhandlede Real Madrids mandlige førstehold. Ellers ville jeg forvente at det ellers hed henholdsvis Real Madrid Castilla eller Real Madrid Femenino. Det samme gælder nok de fleste brugere, selvom jeg da også havde hjerneceller nok til at formode, at den nyhed kom lidt for meget ud af det blå, til at der kunne være tale om første(herre)holdet

Det skal selvfølgelig stå reaktionen frit for at skrive som det passer dem, men jeg ville da foretrække, at jeg vidste hvilket hold jeg skulle til at læse om, inden jeg klikker på artiklen.

Den feedback er i øvrigt helt renset for holdninger om kvindefodbold og journalistisk integritet. Det handler simpelthen bare om klarhed og brugervenlighed :)

Blot mit input.
elle44's profilbillede
elle44 svaret på emne: #16 1 måned 1 uge siden

dpm skrev: Og hvis jeg gør kan jeg jo komme forbi og låne din!

Tak for dit bidrag til debatten.


Hjertens gerne, og selv tak.
dpm svaret på emne: #17 1 måned 1 uge siden
Og hvis jeg gør kan jeg jo komme forbi og låne din!

Tak for dit bidrag til debatten.
elle44's profilbillede
elle44 svaret på emne: #18 1 måned 1 uge siden

dpm skrev: Sikke et svar!

Jamen så må jeg jo støve mit engelske af og fremtidigt nøjes med at læse mine RM nyheder på Marca og AS, hvor alle artikler bliver oversat fra.

Castilla og RM nyheder har fin og gensidig relevans da der er overlap mellem interesserne for de to hold. Det er der imidlertid på ingen måde til Femenino. Ligesom der ikke er til basket-filialen.

Giv mig bare den årlige artikel hvor holdene mødes til nytårskur, men derudover tror jeg ikke på, at der er opbakning fra ret mange andre end redaktionen til Feminino nyheder.

Clickbait overskriften var med fuldt overlæg, og derfor kan jeg ikke selv selektere i hvad jeg ønsker at læse om her på siden.

Jeg har forstået, at I ikke er lydhør over for kritikken, og at det dermed er et tabt slag for mig. Undervejs er jeg dog blevet forundret over jeres måde at håndtere det på.

Og ingen vover at blande ligestilling eller schauvinisme ind i denne debat! I hvert fald ikke baseret på min indledende kommentar!


Glem nu ikke suttekluden på vej ud
elle44's profilbillede
elle44 svaret på emne: #19 1 måned 1 uge siden

DeLaRed skrev:

Administrationen skrev:

DeLaRed skrev: Nu hvor denne tråd er blevet til en idé-brevkasse, kun jeg så bede om at der kommer lidt flere artikler omhandlende tidernes bedste midter-forsvarer...HELGUERA ;-)

På forhånd tak, og ellers fortsætter i bare det fine arbejde med at informere og underholde omkring alt der omhandler Real Madrid...Men altså, mere HELGUERA tak ;-)


Alle nyheder vil i fremtiden få et Helguera-afsnit..........ALLE! ;-)


Det er jo kæmpe stort, mit liv er hermed komplet, og hver dag fremover vil føles som Juleaften blandet med Black-Friday og et lille drys Kristi-Himmelfart!!!

Meeeen nu da det var så nemt at få igennem på direktions-gangene, så vil jeg, uden at blive grådig, gerne sende endnu en forespørgsel igennem Inder-nettet.

Skulle vi ikke fremover udnævne d.01/07 til Ivan Helguera dag og smide er billede af han op på forsiden, jeg mener bare hvem fortjener det mere end legenden over alle legender?

Og så tror jeg også den gode Ivan ville blive glad for at modtage en enkelt “Kampens Spiller” i de resterende nedtakts podcasts i denne season, i får jo alligevel svært ved ikke at pege på Casemiro, Ramos eller Benz, så hvorfor ikke give den til en spiller der i sin karriere aldrig fik muligheden for at modtage en sådanne ære fra madridista.dk...
Tænk over det ;)

IVAN IVAN IVAN....IIIIIVAN HELGUERA!!!


Hold nu op, det er en skændsel mod Grande Arbeloa det her.
Lukita's profilbillede
Lukita svaret på emne: #20 1 måned 1 uge siden
Håber fandme ikke at der bliver brugt noget af budgettet der var tiltænkt herreholdet, ikke engang én euro.
Cristiano7 svaret på emne: #21 1 måned 1 uge siden
Jeg synes at det er fantastisk at Madridista.dk følger med i udviklingen af Real Madrid Femenino samt skriver nyheder om dem. Jeg glæder mig til at læse mere om dem herinde.

Der er mega fedt at der er plads til både herrefodbold og kvindefodbold hos Madridista.dk, når begge hold spiller og kæmper for det samme Real Madrid logo.

Man kan bare vælge de nyheder man vil læse om. Måske kan overskriften være lidt mere tydelig omkring hvad nyheden handler om, så man kan vælge at scrolle forbi. Fx. scroller jeg ofte forbi nyhederne om Castilla og det ekstra scrolleri skader mig ikke. :-)

Fortsat den gode arbejde, Madridista.dk!
dpm svaret på emne: #22 1 måned 1 uge siden
Sikke et svar!

Jamen så må jeg jo støve mit engelske af og fremtidigt nøjes med at læse mine RM nyheder på Marca og AS, hvor alle artikler bliver oversat fra.

Castilla og RM nyheder har fin og gensidig relevans da der er overlap mellem interesserne for de to hold. Det er der imidlertid på ingen måde til Femenino. Ligesom der ikke er til basket-filialen.

Giv mig bare den årlige artikel hvor holdene mødes til nytårskur, men derudover tror jeg ikke på, at der er opbakning fra ret mange andre end redaktionen til Feminino nyheder.

Clickbait overskriften var med fuldt overlæg, og derfor kan jeg ikke selv selektere i hvad jeg ønsker at læse om her på siden.

Jeg har forstået, at I ikke er lydhør over for kritikken, og at det dermed er et tabt slag for mig. Undervejs er jeg dog blevet forundret over jeres måde at håndtere det på.

Og ingen vover at blande ligestilling eller schauvinisme ind i denne debat! I hvert fald ikke baseret på min indledende kommentar!
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #23 1 måned 1 uge siden
Overskriften “Spansk presse: Real Madrid lurer fortsat på Škriniar“ er ikke vildledende som “Oprustningen fortsætter: Real Madrid gafler vigtig Atlético Madrid-spiller”.

Men fedt arbejde. Blot indput fra en læser.
Daniel's profilbillede
Daniel svaret på emne: #24 1 måned 1 uge siden

-#7- skrev:

Mølbat skrev: Tænk at det for nogle kan være så svært bare at scrolle videre, hvis man ikke er interesseret i en nyhed...
Der er ingen, som tvinger nogen til at læse noget her på siden, men at forvente, at bestemte nyheder fjernes pga. sit eget ‘bias’ mod kvindefodbold, og så derefter blive pigesur over, at man ikke bliver lyttet til, synes jeg godt nok, er rimelig pinligt.


Enig i det første, sværere er det sgu heller ikke.

Jeg bifalder iøvrigt også nyheder om Real Madrid Femenino, men man burde måske skrive netop “Real Madrid Femenino henter Atletico profil” som overskrift i nyheden, så folk ikke bliver lokket af clickbait, den slags EB nederdrægtigheder er I sgu for gode til her på siden.

Med det sagt tror jeg heller ikke det som sådan var meningen fra skribentens side at det skulle være clickbait.


Hold nu op. Selvfølgelig forsøgte jeg mig med clickbait. Det er klart. Jeg elsker det. Derfor brugte jeg også den her overskrift en time senere: "Spansk presse: Real Madrid lurer fortsat på Škriniar"

Anyway..... jeg havde lidt håbet, at billedet fjernede clickbait-effekten, og så havde jeg heller ikke tænkt længere........ det er selvfølgelig ligegyldigt, hvis man tilgår nyheden via madridista.dk.
-#7-'s profilbillede
-#7- svaret på emne: #25 1 måned 1 uge siden

Mølbat skrev: Tænk at det for nogle kan være så svært bare at scrolle videre, hvis man ikke er interesseret i en nyhed...
Der er ingen, som tvinger nogen til at læse noget her på siden, men at forvente, at bestemte nyheder fjernes pga. sit eget ‘bias’ mod kvindefodbold, og så derefter blive pigesur over, at man ikke bliver lyttet til, synes jeg godt nok, er rimelig pinligt.


Enig i det første, sværere er det sgu heller ikke.

Jeg bifalder iøvrigt også nyheder om Real Madrid Femenino, men man burde måske skrive netop “Real Madrid Femenino henter Atletico profil” som overskrift i nyheden, så folk ikke bliver lokket af clickbait, den slags EB nederdrægtigheder er I sgu for gode til her på siden.

Med det sagt tror jeg heller ikke det som sådan var meningen fra skribentens side at det skulle være clickbait.

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.