Real Madrid Femenino fik hårdt tiltrængt sejr

Logo Realmadrid 010101

Der var tiltrængt medgang for Real Madrid Femenino i går eftermiddag, da holdet på udebane besejrede midterholdet Levante Las Planas med 2-0.

 

Real Madrid er skåret helt ind til benet, og de startende elleve var derfor, hvad Alberto Toril havde at gøre med af førsteholdsspillere. Én af dem var Caroline Møller Hansen, der spillede de første 71 minutter. Signe Bruun og Sofie Svava er stadig ude med skader.

Første halvleg forløb uden de store chancer til nogen af holdene og uden specielt godt spil. Anden halvleg fortsatte i nogenlunde samme spor, men man kunne godt fornemme, at Real Madrid var mest ivrige efter at få åbnet målscoringen.

Efter 53 minutter misbrugte Athenea del Castilla en én-mod-én-chance, mens Claudia Zornoza kort efter ramte stolpen. Netop de to spillere var dog dem, der skulle skabe 1-0-føringen til Real Madrid, da Athenea fra venstrekanten spillede Zornoza fri inde i feltet, så hun sikkert kunne sparke bolden i kassen med det kolde højre. En flot afslutning fra den rutinerede midtbanespiller.

Athenea havde også en fod med i 2-0-scoringen, idét det var hende, der blev fældet i feltet, så Olga Carmona efterfølgende kunne sparke straffesparket i kassen på sikker vis – noget hun desværre forsømte i den seneste Champions League-kamp imod Paris FC, hvor hun misbrugte muligheden.

Kampen var den sidste ligakamp for kvindeholdet i 2023. Status er, at Barcelona som ventet er stukket af i toppen, men efter dem følger fire hold inden for ét points afstand, hvilket ud over Real Madrid tæller Levante UD, Madrid CFF og Atlético de Madrid. Real Madrid ligger p.t. bedst placeret af de fire hold på andenpladsen.

Årets sidste kamp spilles på onsdag hjemme imod Paris FC i Champions League – en kamp, der absolut skal vindes, hvis der skal være nogen forhåbning om at fortsætte i Champions League.

Real Madrid Femeninos hold: Misa, Oihane, Ivana, Kathellen, Olga, Teresa, Siri, Zornoza (Olaya, 81'), Athenea (Marisa, 92'), Møller (Oroz, 71'), Raso.

Seneste artikler...