Marcelo: Dette er en af de bedste dage i mit liv

Marcelo blev i torsdags fejret for sine 12 år i Real Madrid og efterfølgende blev han interviewet til Real Madrid TV, hvor han kom ind på følgende emner:

Hans bedste øjeblik:
- Jeg tager dem alle. Det er følelsesladet at lære mine børn om den historie, jeg har i Real Madrid. Titlerne, sejrene og de kampe, hvor jeg har vundet tilhængerne på Estadio Santiago Bernabéu vil følge mig resten af livet.

Real Madrid:
- Jeg står op hver eneste dag med masser af glæde, fordi alle gerne ville være i mit sted og spiller i den største klub i verden og jeg har det privilegium. Ved bare at bære denne trøje fastholder man ambitionerne.

Første kamp for Real Madrid:
- At debutere for sin drømmeklub som 18-årig kan ikke forklares. Jeg var meget nervøs, men med stor lyst til at komme på banen og spille. Der var mange stjerner, da jeg kom til og det var en speciel dag. Jeg ser ofte denne kamp, fordi det var en første i mit liv med den største klub i verden.

Gode råd:
- Dem fik jeg masser af. Sergio Ramos snakkede meget med mig og han har hjulpet mig meget lige fra første dag. Jeg er taknemmelig for alle de råd, som jeg har fået.

Besked til tilhængerne:
- Jeg er taknemmelig over for alle dem, som har støttet mig og troet på mit arbejde. Jeg giver altid alt for dette logo og for jer. Jeg er meget glad og dette er en af de bedste dage i mit liv.

Seneste artikler...