Hermoso stiller krav til Real Madrid - vil være garanteret spilletid

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at Real Madrid i kulisserne arbejder på at gøre brug af frikøbsklausulen på 7 millioner euro, som man fik indarbejdet i Mario Hermosos kontrakt i forbindelse med midterforsvarerens skifte til Espanyol.

Således mangler Los Blancos bredde og tyngde til de bagerste geledder, da Jesús Vallejo døjer med kroniske skader i bentøjet, ligesom profilerne Raphaël Varane og Sergio Ramos også plejer at være garant for en håndfuld spilledage på tribunerne. 

Hermoso er med sine gode præstationer, der i den netop overståede landskampspause resulterede i landsholdsdebut for den 23-årige forsvarsspiller, derfor et oplagt valg, som erstatning for Vallejo i den spanske hovedstad.

Real Madrid står dog ikke i en situation, hvor de kan garantere Hermoso regelmæssig spilletid, men den spanske forsvarsspiller skal nok få sine minutter på grønsværen, da han også kan gøre sig på venstrebacken. 

Skulle det ende med, at Real Madrid ikke lykkes med at hente Hermoso til klubben, kan Los Blancos i stedet for tjene lidt mønt på spanieren, hvis han bliver solgt til anden side på sigt. Således ejer Real Madrid 50% af Hermosos rettigheder og vil derfor tjene 20 millioner euro, hvis en anden klub betaler spillerens frikøbsklausul på 40 millioner euro.

Seneste artikler...