Marco Asensio: Jeg er blevet misforstået

Marco Asensio kom i vælten, da han i landskampspausen kom til at fortælle, at han ikke mener at det er ham, der skal trække læsset i Real Madrid, men han føler sig i voldsom grad misforstået. Det fortæller han i et interview med Marca, hvor han siger:

- Jeg mener, at det blev totalt misforstået. Det endte med en overskrift om, at jeg ikke ønskede at trække læsset, men det sagde jeg ikke på noget tidspunkt. Jeg ønsker naturligvis at trække læsset sammen med mine holdkammerater, men det blev fuldstændig misforstået, måske for at skabe debat eller hvad ved jeg……Men selvfølgelig vil jeg være med til at trække læsset. Det eneste jeg sagde var, at jeg respekterer de roller og den status, der er på holdet. Men jeg vil altid forsøge at gøre det bedste jeg kan og jeg ønsker at vise det i mit tredje år i klubben, at jeg har store ambitioner.

Overraskede det dig, at det kunne skabe så megen virak?
- Ja, for jeg sagde på intet tidspunkt det, der blev skrevet. Jeg har hele tiden ønsket at trække læsset og være mere vigtig for holdet….I respekt for de roller der er, men selvfølgelig vil jeg tage min del af ansvaret, for vi er et hold og i Real Madrid er vil alle nødt til at trække læsset.

Hvad er mest vigtigt i forhold til at trække læsset: Erfaring, personlighed eller spillerens kvaliteter?
- Det har alt sammen betydning. Årene i klubben tæller, kvaliteten….og personligheden. Det er en blanding af tingene.

Hvad har såret dig mest i denne sag?
- Måske det med ambitionerne. Siden jeg kom hertil har jeg altid vist det, denne ambition, lysten til at blive bedre og give alt på banen. Og at man tvivler på det, overrasker mig meget. Det er rigtigt, at det kun er enkeltpersoner og at jeg ved at de personer, der kender mig også ved hvad jeg refererer til.

Betragter du dig som en ambitiøs spiller?
- Ja. Og det har jeg altid vist. Da jeg begyndte i Mallorca som helt ung viste jeg, at jeg ønsker mere og skiftede til Real Madrid. Så kom jeg til Espanyol og gjorde det godt i det år, hvor jeg skulle vænne mig til LaLiga. Jeg returnerede til Real Madrid, begyndte at spille og så var jeg pludselig ude i en måned. Men ud fra en fight endte jeg med at spille. Man får ikke spilletid, fordi man har det godt med træneren, men fordi man arbejder hårdt og viser ting. I sidste ende fik jeg en større rolle og var vigtig i afgørende kampe. Og i mit andet år fik jeg flere minutter og større betydning.

Mod Bosnien spillede du med nr. 10, fordi Thiago var ude. Hvad er egentlig dit foretrukne rygnummer?
- Det lægger jeg ikke skjul på, at det er nr. 10 og det har det altid været. Lige nu har Luka Modric det nummer og han har været her i mange år, men en gang i fremtiden ville jeg gerne have det nummer.

Hvis Real Madrid køber Hazard til sommer, vil det så være en skuffelse eller en motivation at skulle kæmpe mod ham?
- Det er spekulationer. Hvis der kommer nogen, må vi kigge på det, men lige nu er det spekulationer.

Men normalt kommer der hver sommer mindst en stor spiller.
- Det er muligt, men jeg kender ikke Real Madrids intentioner. Efter sæsonen gør vi status. Alt afhænger af de titler, som vi vinder og de fornemmelser, som klub og spillere har.

Har du modtaget mange henvendelser?
- Nej, de kommer ikke til mig (griner, red.). Det er min agents arbejde. Jeg tænker heller ikke i de baner og koncentrerer mig udelukkende om Real Madrid. Det står klart for mig, at jeg ønsker at triumfere i Real Madrid og vil fortsætte her.

Seneste artikler...