Real Madrid i kæmpe nedtur

1. Minut – Kampen fløjtes i gang på det 7000-mand store Ipurua. Det er godt at være i gang igen efter landskampspausen. KOM SÅ REAL!

3. Minut – PÅ STOLPEN for Eibar! Kike forsøger sig med et lobbet halvflugter-skud uden for feltet. Bolden går i en bue over Courtois, og rammer stolpen helt oppe ved trekantsammenføjningen. Det havde været et vildt mål. Real Madrid slipper med skrækken.

5. Minut – Bale banker bolden op i målhjørnet, men bliver korrekt dømt offside. Waliseren har allerede gjort mere opmærksom på sig selv, end han har gjort i mange af de foregående kampe.

10. Minut – STOR chance til Benzema! Asensio bryder igennem i venstresiden, hvorefter han spiller bolden ind til Benzema. I to omgange får Benzema afsluttet, men bolden bliver reddet på stregen.

14. Minut – Så er det Eibar, der forsøger sig efter en dødbold. Kike hopper flot op til bolden, som han dog header lige forbi Real Madrid-målet. Der er chancer i begge ender lige nu.

16. Minut – MÅL! Eller hvad? Et flot udført kontra af Eibar ender med, at bolden ligger nede bag Courtois, men dommeren dømmer offside. Han skal ud og kigge på VAR for den her.

17. Minut – Målet bliver korrekt anerkendt. 1-0 til hjemmeholdet. Courtois fik ellers reddet den første afslutning, men han kan ikke holde bolden, som lander foran Escalente. Efter lidt klumpspil får han bolden i mål.

28. Minut – Real Madrid er på hælene på nuværende tidspunkt i kampen. De har svært ved at komme til afslutning. Eibar er aggressive i presspillet, vinder alle 50/50-boldene, og har været klart mest på bolden de seneste 10 minutter.

32. Minut – Frispark lige på kanten af Eibar-Feltet. Bale står klar til at sparke. TÆT PÅ for Real Madrid. Han krøller bolden uden om muren, og tvinger Riesgo ud i en flot redning lavt i målet.

35. Minut – Real Madrid er langsomt ved at æde sig tilbage i kampen. De er mere på bolden nu.

41. Minut – Asensio spiller Bale fri, men førsteberøringen kikser for waliseren.

46. Minut – Benzema tryller bolden ud over sidelinjen, hvilket bliver sidste aktion i 1. halvleg.

Pause. Eibar har spillet tæt på en perfekt 1. halvleg. Højt pres, lækre tekniske detaljer, et stolpeskud og et mål. Real Madrid har tabt slaget om midtbanen, hvor særligt Ceballos har haft det svært inde på Casemiros plads. Lad os se hvad Solari finder på i pausen.

47. Minut – Eibar fortsætter hvor de slap. Halvlegens første chance tilfalder hjemmeholdet. Et indlæg lander i hovedet på Enrich, som header lige over mål.

51. Minut – MÅL TIL EIBAR. Odriozola mister bolden lige ude foran eget felt. Bolden bliver spillet på tværs til Sergi Enrich, som let udplacerer Courtois. 2-0.

52. Minut - Odriozola bliver skadet i situationen, hvor han mister bolden. Han tager sig baglåret, og bliver skiftet ud med Carvajal. Spørgsmålet er, om ikke der skal flere udskiftninger til for at vende kampen.

55. Minut – Carvajal viser med det samme prøver på sine offensive kvaliteter. Han kommer til baglinjen, og er lige ved at servere bolden på et sølvfad for Asensio.

56. Minut – MÅL. Og så blev det 3-0. Det er en nedsmeltning, som vi er vidne til nu. Kike, som har spillet en fantastisk kamp, er målscoreren. Pérez ser ikke glad ud oppe i logen.

61. Minut – KÆMPE chance til Eibar. Orellana laver en tunnel på Ceballos, hvorefter han brager bolden mod mål. Courtois får flot hånden på skuddet.

64. Minut – Real Madrid lider virkelig lige nu. Eibar er langt, langt tættere på 4-0, end Real er på 3-1. Isco kommer på banen i stedet for Modric.

69. Minut – Isco finder Bale med en indenomsaflevering. Waliserens bold ind til Benzema ligger dog helt skævt. Flot lavet af Isco.

72. Minut – Vinícius kommer på banen i stedet for en anonym Asensio. Det er meget lang tid siden, at vi har set en god kamp fra Asensios fødder.

76. Minut – Endnu en stor chance til Eibar. Denne gang er det Charles, som frækt får afsluttet med ydersiden.

85. Minut – Real Madrid virker frustrerede. Intet vil lykkedes for dem, mens Eibar cruiser sejren sikkert hjem.

90. Minut – Slut. Real Madrid taber 3-0.

Forfærdelig kamp af Real Madrid. Fortjent sejr til Eibar som spiller en fantastisk kamp. Eibar pressede Real Madrid-spillerne over hele banen. Real Madrid kom aldrig ind i kampen. Asensio og Bale bidrog med absolut ingenting offensivt. Der er virkelig noget at arbejde med for Solari og Real Madrid.

Kampens spiller: Det er svært at finde en Real Madrid-spiller, som gjorde det godt. Courtois havde nogle gode redninger. Meget symptomatisk for kampen at vores målmand er den "bedste" spiller. Havde det ikke været for ham, kunne den let havde blevet fire eller 5-0.

Kampens badebold: Hele holdet. Det er simpelthen ikke Real Madrid værdigt at levere sådan et resultat. Bedst som man troede, at holdet var på vej tilbage. Ceballos sejlede rundt på den defensive midt. Der kommer INTET offensivt fra de offensive spillere.

Kampens detalje: Iscos indhop. Real Madrid fik langt bedre styr på det, efter at den lille spanier kom på banen. Dog var det alt, alt for sent.