Carvajal: Det er blevet tid til at snakke mindre og give mere

Dani Carvajal var den udvalgte blandt spillerne til at møde op til dagens pressemøde forud for morgendagens vigtige CL-kamp mod AS Roma.

Her fik han først lejlighed til at give sit syn på det smertelige nederlag til Eibar:
- Dagens fodbold er meget jævnbyrdig og hvis man ikke giver sig fuldt ud, risikerer man at tabe. Nu er det tiden at snakke mindre og give mere. Det er tid til at gå i aktion.

Om morgendagens kamp, sagde han:
- I morgen venter der os en svær kamp, endnu en batalje. Vi ønsker at slutte som ettere og det skal vi vise. Vi skal, som træneren siger, have nosser, men vi skal også holde hovedet koldt og forstå at styre kampen.

Carvajal fik også lejlighed til at tale om træner-situationen i Real Madrid:
- Disse forklaringer er ikke for at forsvare den ene frem for den anden, det er en personlig holdning. Succes afhænger ikke af at være god eller dårlig. Julen Lopetegui er ikke længere hos os på grund af resultaterne, hvis de ikke følger dig, så er det svært at være træner i Real Madrid. Solari har haft kort tid sammen med os, men jeg tror at han kan lave gode ting.

Endelig sagde Carvajal om forbandelsen i LaLiga:
- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg vidste, hvad der sker med os. Det er ikke let at spille i Real Madrid. Alle hold sætter kryds i kalenderen, når de skal møde os. Vi skal være klar hver tredje dag. Vi vil kæmpe, vi har ikke langt op til førstepladsen og vi har stadig meget at skulle have sagt.

Seneste artikler...