Jude Bellingham kåret til årets åbenbaring

Jude Bellingham kronede i går en fantastisk uge med at tage titlen som årets åbenbaring ved den såkaldte Premio Laureus. Det skete ved en begivenhed på Palacio de Cibeles i Madrid, hvor også Florentino Pérez var til stede.

Jude Bellingham kan se tilbage på et år, hvor han også har vundet Golden Boy-titlen og skiftet til Real Madrid, hvor han i sin første sæson har scoret foreløbig 21 mål.

Efterfølgende sagde han dette til Real Madrid TV:
- Jeg er meget glad. Bare det at være her er en ære. At blive kåret som Laureus-åbenbaringen er et privilegium og jeg må sige tak til mange personer, heriblandt min familie, venner og frem for alt folkene i Real Madrid, som har hjulpet mig i dette år. At være her er et privilegium, så tæt på utrolige atleter. Jeg håber at kunne lære noget af dem i aften, inden jeg tager hjem.
Og han fortsatte:
- Det har været en god uge for klubben og for mig personligt. Når holdet vinder er man altid glad. Jeg bemærkede nogen træthed efter El Clásico og de 120 minutter i Manchester og denne præmie giver mig noget mere energi. Denne klub er speciel. Det bedste, der er sket mig i 2023. Jeg er taknemmelig for at kunne spille her hver eneste dage og være omgivet af så specielle folk.

Laureus-vinderne bliver kåret af et internationalt panel af tidligere sportsudøvere.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...