Milan meldes interesserede i Ceballos

Logo Realmadrid 010101

Dani Ceballos forlængede i sommer sin kontrakt med Real Madrid til 2027, men det har han fulgt op med en sæson, hvor han stort set ikke har spillet en rolle. 21 kampe har han spillet, heraf blot fire fra start, og derfor skrives der naturligvis om i spansk presse, at spanieren kan være på vej videre.

 

Ifølge Marca er der nok med interesserede klubber, og en af dem skulle være AC Milan, der også tidligere har vist interesse for Ceballos.

En aftale med netop Milan giver også mening i den forstand, at de to klubber har opbygget et glimrende forhold. Tidligere solgte Real Madrid venstrebacken Theo Hernández til Milan, hvor han siden har blomstret, og derudover har man haft Brahim Díaz på leje hos dem i tre år samt Castilla-højrebacken Alex Jiménez i denne sæson.

Marca melder dog, at Milan håber på en aftale som den, man havde med Brahim, hvilket indebærer en lejeaftale med købsoption, mens Real Madrid håber på et salg. Derudover må vi vente og se, om en eventuel afsked for Toni Kroos eller Luka Modric kan ændre på klubbens holdning til Ceballos.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...