Nacho og Modric udlignede Real Madrid-legender på flest titler i klubbens historie

Indtil i går sad Marcelo og Karim Benzema alene i toppen på listen over Real Madrid-spillere med flest vundne trofæer i historien med 25 styks hver, men i går kom to af deres tidligere holdkammerater op på siden af dem.

 

Det drejer sig om 34-årige Nacho og 38-årige Luka Modric, der i går fik deres fjerde LaLiga-titel på CV’et og dermed også deres 25. trofæ med Real Madrid. Nacho fik sin debut for Real Madrid under José Mourinho i april 2011, men blev først senere en del af førsteholdstruppen, hvorfor han ikke er noteret som vinder af det mesterskab, José Mourinho vandt på imponerende vis i 2011/12-sæsonen.

Modric kom netop i kølvandet på dét trofæ, og derfor er de to spillere fælles om at have vundet fem Champions League-titler, fem VM for klubhold, fire europæiske Super Cups, to Copa del Rey-trofæer, fem spanske Super Cups og altså de fire spanske mesterskaber.

Fremtiden for både Nacho og Modric er endnu uvis, men de har muligheden for sammen at toppe listen, hvis Real Madrid vinder dette års Champions League.

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...