Real Madrid Castilla åbnede sæsonen med uafgjort

Real Madrid Castilla fik en lidt skuffende start på sæsonen, da det i weekenden kun blev til 2-2 hjemme mod UD Melilla.

Efter sommerens store spillerafgang på Castilla-mandskabet var det blevet tid for de nye talenter at vise deres værd og på trods af det skuffende resultat, var der flere positive indslag, heriblandt fra det argentinske stortalent Nico Paz, som er udset til at svinge taktstokken på dette nye mandskab.

Et andet talent, som er tiltænkt en rolle omkring førsteholdet, nemlig forsvareren Marvel, fik en uheldig hovedrolle efter 20 minutters spil, da han lidt uheldigt kom til at sende bolden i eget net, men det ødelagde heldigvis ikke rytmen hos hjemmeholdet, som fik udlignet 7 minutter senere ved kampens oplevelse, Gonzalo. Oplægget kom fra Nico Paz.

Gonzalo blev dobbelt målscorer inden pausen, da han scorede til 2-1 og denne gang var det Álvaro Rodríguez, der stod for oplægget.

Real Madrid Castilla var således på rette spor, da man gik ind til pause, men straks i anden halvleg fik Melilla tilkendt et straffespark på en forseelse begået af Obrador og den mulighed udnyttede Dani García til udligning.

Sejren var dog tæt på at tilfalde Raúls tropper, men Vinícius Tobias måtte se sit forsøg ramme stolpen og så blev det til pointdeling mellem de to hold.

Real Madrid Castillas hold: Cañizares; V. Tobias, Carrillo, Marvel, Obrador; Gonzalo, Nico Paz, Edgar (65' Theo), Palacios (65' Peter), Manuel Angel (80' Víctor Muñoz); Álvaro (80' Noel).