Real Madrid Castilla-sejr sikrede holdet mod nedrykning

Real Madrid Castilla sikrede sig i weekenden en vigtig udesejr over San Fernando, der blev slået med 1-3. Dermed sikrede Raúls tropper sig mod nedrykning.

Real Madrid Castilla kom foran på et spektakulært hovedstød fra Álvaro efter 27 minutters spil og det var nok til pauseføring for et hold, der kampen igennem viste god moral. Det fik man også brug for, idet hjemmeholdet udlignede ved Carlos Blanco straks i anden halvleg, men de unge Real Madrid-spillere kæmpede ufortrødent videre og følte sig undervejs snydt for et straffespark begået mod Álvaro.

Den uruguayanske angriber, der har haft mere end svært ved at finde vej til netmaskerne i denne sæson fik dog sin hævn i overtiden, da han scorede til 1-3. Forinden havde man set Palacios bringe Raúls tropper foran med fire minutter igen og den sene sejr betyder altså, at man bliver i rækken, hvilket også får stor betydning for Real Madrid C.

Real Madrid Castillas hold: Cañizares, Carrillo, Mario Martín (Theo, 76'), Álvaro, Nico Paz, David González (Palacios,76'), Asencio, Lorenzo, Manuel Ángel, Ribes og Cuenca.