Real Madrid Femenino færdige i CL efter nyt nederlag

Real Madrid Femenino er endegyldigt færdige i dette års Champions League efter at man i går aftes tabte med 0-1 til Paris FC.

Der var ellers optimisme at spore op til kampen. Dels kom man fra en dugfrisk og tiltrængt sejr i den hjemlige liga og derudover havde man også fået spillere som Toletti, Feller og årets Golden Girl, Linda Caicedo, klar.

De startede alle tre på bænken, fordi Alberto Toril kørte med samme startopstilling, som i weekendens sejr og Real Madrid Femenino kom da også frem til den første chance, da Claudia Zornoza skød i sidenettet efter tre minutters spil.

Det blev en åben slagudveksling, men Real Madrid Femenino måtte igen se Afrikas bedste målmand, Nnadozie, redde gæsterne og pausestillingen var derfor 0-0.

Real Madrid Femenino skulle bruge en sejr for at holde liv i drømmene om videre avancement og derfor blev Toletti, Feller og Linda Caicedo sendt til opvarmning og kom på banen 10 minutter inde i anden halvleg, men tiden løb ud for hjemmeholdet, som fik sværere og sværere ved at komme frem til oplagte målchancer og syv minutter før tid, begik Maite Oroz et tåbeligt straffespark, da hun gik i ryggen på Hocine og så kunne Thiney let bringe udeholdet foran og sende Real Madrid Femenino ud af CL med to kampe igen i gruppespillet.

Real Madrid Femeninos hold: Misa, Oihane, Olga, Ivana, Kathellen, Teresa (Marisa, 86. min.), Freja Olofsson (Toletti, 56. min.), Claudia Zornoza (Maite Oroz, 74. min.), Hayley Raso (Linda Caicedo, 56. min.), Athenea, Caroline Møller Hansen (Feller, 56. min.)