Real Madrid Femenino cementerede andenplads med 5. sejr på stribe

Logo Realmadrid 010101

Real Madrid Femenino slog i går aftes bysbørnene fra Madrid CFF på udebane med 1-0 i en kamp, der aldrig bød på prangende spil fra nogen af parterne.

 

Real Madrid startede helt uden danskere på banen, idét Sofie Svava, Caroline Møller Hansen og Signe Bruun alle måtte tage til takke med en bænkplads. Trods de store danske offensivspillere ude på bænken, lykkedes det dog alligevel Real Madrid at komme foran på en dødbold efter kun syv minutters spil. Teresa Abelleira slog et indlæg på et frispark ind i feltet, og her var det noget uvant en anden dødboldsspecialist, Claudia Zornoza, der alt for nemt fik lov at heade på mål fra klods hold og dermed kunne bringe Real Madrid foran.

Egentlig er der ikke meget at skrive hjem om fra resten af kampen. Real Madrid forsøgte sig med et par forsøg udefra, og Madrid CFF kom tæt på i anden halvleg, men Misa Rodríguez tog sig flot af forsøget. Møller Hansen kom på banen i pausen i stedet for Naomie Feller uden rigtig at gøre noget væsen af sig, mens både Svava og Bruun kom ind i 89. minut og derfor naturligt nok ikke fik sat deres præg på kampen.

En anden indskifter, højrekanten Hayley Raso, kunne dog snildt have scoret til 2-0, men hun sparkede forbi på sin friløber.

Kampen endte dermed 1-0, og derfor har Real Madrid nu 13 point ned til tredjepladsen og 12 point op til Barcelona, hvorfor der med fire kampe tilbage i sæsonen ikke er noget, der kan forhindre Real Madrid i at få muligheden for på ny at forsøge at kvalificere sig til Champions League i den kommende sæson.

Real Madrids hold: Misa, Teresa, Rocío, Ivana, Toletti (Bruun, 89'), Olga, Oihane, Caicedo (Raso, 61'), Feller (Møller, 46'), Zornoza (Oroz, 75 '), Athenea (Svava, 89').

Log-på for at kommentere

Seneste artikler...